Tempahan 2022 kini DIBUKA!

Tempahan Pakej Perkahwinan untuk tahun 2022 kini dibuka. Jom kahwin di Galeri Diraja Tuanku Ja'afar! Majlis perkahwinan dah boleh buat tapi dewan semua penuh? Jangan risau kami boleh bantu anda. Galeri Diraja Tuanku Ja’afar masih membuka slot untuk tempahan anda. Jangan lepaskan peluang untuk mengadakan majlis perkahwinan anda dalam suasana penuh eksklusif di venue kami dangan harga yang berpatutan.

DEWAN SERI SERTING

Persediaan Galeri Untuk PASCA COVID-19 ❤️
✅ Menyahvirus (Sanitize) Dewan sebelum & selepas majlis
✅ Cek suhu tetamu sebelum masuk dewan
✅ Menyediakan sanitizer
✅ Mewajibkan semua kakitangan penyedia makanan (caterer) mengambil suntikan thypoid, kursus pengendalian makanan serta memastikan caterer mengamalkan pengendalian makanan yang bersih (memakai sarung tangan dan topeng muka)

DEWAN SERI JANNAH

Jika berminat hubungi kami ditalian:

06-7619102 / 06-7619103

 

atau

 

hubungi Pegawai Pemasaran kami (Click nama pegawai kami untuk Whatsapp):

Cik Izzati / Puan Atikah

PAKEJ AKAD NIKAH

Galeri Diraja Tuanku Ja'afar menawarkan pakej nikah yang menarik dan yang pastinya amat berbaloi untuk pasangan yang bakal bernikah pada tahun 2022.

APA TUNGGU LAGI?!

Majlis Rasmi dan Tidak Rasmi Kerajaan dan Swasta, Majlis Sosial seperti kenduri-kendara, majlis perkahwinan dan pertunangan, resepsi, majlis aqiqah, doa selamat, tahlil, sambutan ulang tahun, sambutan hari kelahiran, reunion, retreat dan lain-lain majlis sosial dibenarkan beroperasi pada 50% kapasiti premis dengan mematuhi penjarakan fizikal, mewajibkan pemakaian pelitup muka dan berdasarkan SOP Am Pelaksanaan Majlis Sosial” Pelan Pemulihan Negara- SOP Fasa 4.

 

Slot tempahan semakin penuh. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Tempah sekarang dan dapatkan tarikh menarik untuk melangsungkan perkahwinan anda pada tahun 2022!

Hubungi Kami

Phone: +6067619102

Email: sales@gdtjns.com

Galeri Diraja Tuanku Ja'afar

Jalan Taman Bunga, 70100 Seremban, Negeri Sembilan

error: Content is protected !!